home.jpg  contactus.jpg  facebookOA.jpg  anketa.png

Размер на текста

+ A | - a | А
Област Пазарджик

Областна администрация
Пазарджик


 Йордан Кожухаров откри обучителен семинар по въпроси и проблеми, свързани с наводненията

  30. 08. 2018 : 16:16:07 |

Заместник областният управител Йордан Кожухаров даде старт на обучителната информационна кампания, организирана от Басейнова дирекция „Източнобеломорски район“ с цел увеличаване информираността на населението и развитие на умения за действия при наводнения, както и за реакция на публичните институции. 

 До 15 ноември ще заработи централно хранилище за резервни копия на данните от системите и регистрите

  29. 08. 2018 : 16:50:19 |

Правителството утвърди план за защита и съхранение на данни на критичните системи и регистри в България чрез създаване на хранилище за резервни копия. 

 Съобщение до собствениците на очуждени имоти в гр. Септември 

  27. 08. 2018 : 11:49:36

 Йордан Кожухаров и Петър Белчев присъстваха на професионалния и фирмен празник на "Асарел-Медет" АД.

  25. 08. 2018 : 15:27:30 |

„Асарел-Медет” АД посрещна фирмения празник с две браншови награди и планирани инвестиции от 100 млн. лева
Стотици асарелци, техните семейства, ветерани от компанията, хиляди жители и гости на Панагюрище и региона се събраха днес в курорта Панагюрски колонии, за да честват професионалния и фирмен празник на „Асарел-Медет“АД. Сред официалните гости бяха народните представители Петър Кънев, Десислава Тодорова, проф. Станислав Станилов и Славчо Велков, кметът на община Панагюрище Никола Белишки, заместник-областните управители Йордан Кожухаров и Петър Белчев, председателят на Общинския съвет в Панагюрище Христо Калоянов и общински съветници, кметове на общини и населени места от общината и региона, Димитър Манолов - президент на КТ „Подкрепа”, представители на Британското и Руското посолство, ръководители на държавни и общински институции, браншови и граждански сдружения, както и партньори на компанията.

 Правителството се разпореди с имоти на територията на област Пазарджик

  22. 08. 2018 : 16:02:43 |

Кабинетът разреши премахването на 16 опасни сгради на Национална компания „Железопътна инфраструктура“, като статутът на сградите се променя от публична държавна собственост на частна държавна собственост. 

 С 6,2% е нараснала средната заплата в област Пазарджик през второто тримесечие на 2018г.

  20. 08. 2018 : 16:58:46 |

През второто тримесечие на 2018 г. средната месечна работна заплата за област Пазарджик нараства с 6.2% (876 лв.) в сравнение с второто тримесечие на 2017 година, сочат данните от статистическо изследване, предоставено от ТСБ-Юг, отдел „Статистически изследвания - Пазарджик”. 

 Областният управител присъства на официалното откриване на Турнира по тенис на маса Seamaster 2018 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open в Панагюрище

  17. 08. 2018 : 14:45:20 |

Събитието се състоя вчера вечерта в зала „Арена Асарел“ в Панагюрище. На церемонията по откриването на четвъртото издание в Панагюрище присъстваха кметът на общината Никола Белишки, областният управител на Пазарджик Стефан Мирев, Димитър Цоцорков, председател на Надзорния съвет на „Асарел-Медет“ АД, инж. Делчо Николов, председател на УС и изпълнителен директор на „Асарел-Медет“ АД, Иван Александров председател на Сдружение „Асарел България Оупън“, Стефан Китов, председател на Българската федерация по тенис на маса и други.

 Стефан Мирев приветства жителите и гостите на село Сестримо с християнския празник Успение Богородично

  16. 08. 2018 : 15:33:00 |

Традиционният празник на село Сестримо отбелязаха местните жители и гости на Успение Богородично. По покана на кмета на населеното място Стефан Джамов, областният управител Стефан Мирев бе гост на тържествата в беловското село и отправи поздрав по случай празника:

 Агенцията по заетостта стартира проучване на потребностите от работна сила

  13. 08. 2018 : 16:22:37 |

Агенцията по заетостта стартира второ за годината анкетно проучване на потребностите от работна сила сред работодателите от частния и публичния сектор. Целта е да се получи реална информация за обхвата, професиите, компетенциите, знанията и уменията на търсенето от кадри. 

 Плувните басейни в област Пазарджик отговарят на нормативните изисквания

  09. 08. 2018 : 16:08:13 |

Проверка на 31 плувни басейна, разположени на територията на нашата област, извърши през месец юли Областната комисия по водноспасителна дейност, сформирана със заповед на областния управител. 

 Правителството се разпореди с имоти на територията на област Пазарджик

  08. 08. 2018 : 17:00:31 |

С решение на Правителството се отчуждават части от имоти — частна собственост, в землищата на селата Розово, Равногор и Фотиново в Област Пазарджик, за въздушна линия от ВЕЦ „Въча 1“ до ВЕЦ „Цанков камък“. 
Отиди на страница   <<        >>