Новини

Шест общини от област Пазарджик получават целево финансиране с решение на Министерски съвет

Министерският съвет одобри допълнителни разходи/трансфери за 2019 г.

19 дек 2019     


Стефан Мирев връчи „Почетния плакет на Областния управител“ на Никола Минчев по повод 30 годишния юбилей на СРС "Подкрепа" – Пазарджик.

Синдикалният регионален съюз "Подкрепа" тържествено отбеляза 30-годишния юбилей от учредяването на организацията в Пазарджик.

14 дек 2019     


Започва рекултивацията на старото сметище край село Алеко Константиново

Първа копка на обект в изпълнението на договор, сключен между ПУДООС и Община Пазарджик по проект „Закриване и рекултивация на съществуващо старо депо за отпадъци на Общината Пазарджик в землището на с.

12 дек 2019     


„Практикер“ започва изграждането на хипермаркет в Пазарджик

Областният управител Стефан Мирев присъства на церемонията по първа копка, с която бе даден стартът на изграждането на хипермаркет за дома и градината „Практикер“ в Пазарджик.

11 дек 2019     


Ротари клуб Пазарджик отбеляза 25 години от създаването си

Областният управител Стефан Мирев присъства на юбилейния бал на Ротари клуб Пазарджик, който се проведе в ресторант, "Форум".

09 дек 2019     


Заседава Областната епизоотична комисия

Редовно месечно заседание проведе Областната епизоотична комисия под председателството на зам.-областния управител Йордан Кожухаров.

06 дек 2019     


Седем читалища от региона популяризираха културното наследство на България и ЕС по проект на Областна администрация Пазарджик

В изпълнение на дейностите по Комуникационната стратегия на Република България за ЕС за 2019 г., Областна администрация Пазарджик реализира проект съвместно с народни читалища от различни общини на региона.

04 дек 2019     


Областна администрация Пазарджик бе домакин на среща на партньорите по проект REGIONS 4FOOD

Областна администрация Пазарджик бе домакин на третия Междурегионален семинар по проект REGIONS 4FOOD“ – „REGIONal Strategies 4 FOOD“ – „Регионални стратегии за храни“, финансиран по Програма Интеррег Европа на ЕС.

02 дек 2019     


Отборът на Затвора в Пазарджик е носител на купата на Областния управител в 22-то издание на Общинските работнически спортни игри.

Заместник областният управител Йордан Кожухаров връчи купата на Областния управител на отбора победител в Общинските работнически спортни игри.

01 дек 2019     


Сдружението на предприемачите в Панагюрище отбеляза 20 годишен юбилей

Областният управител Стефан Мирев бе гост на тържествената церемония  в ресторант „Виктория“ гр.

01 дек 2019     


Dostypno Za Vas