200520211.jpg

Иван Васев встъпи в длъжност като областен управител на Пазарджик. Днес той беше представен пред служителите на областна администрация от зам.-областния управител Йордан Кожухаров. Васев присъства на тържествена сесия на общински съвет Пазарджик и приветства присъстващите в пленарна зала по повод утрешния празник на Пазарджик „Искам да поздравя всички присъстващи в залата с предстоящия празник на града и да ви пожелая с разум и отговорност да продължите да работите за благото на хората и развитието на града и общината. В мое лице ще намерите необходимото партньорство за успешна работа с всички структури и органи на местна власт и местно самоуправление“, каза Иван Васев и поздрави в аванс удостоените  с „Почетен знак и грамота на община Пазарджик“.

Поздравления отправиха и кметът на общината Тодор Попов, и представителите на групите в Общинския съвет.

С „Почетен знак” бяха удостоени - изпълнителният директор на „Коловаг” АД инж. Емил Йончев, литературният критик Никола Иванов и художественият ръководител на представителния танцов ансамбъл „Чудесия” и общински съветник Таня Димитрова. „Почетен знак” се присъди колективно и на волейболния клуб „Хебър“ за спортните победи.

Почетни грамоти получиха началникът на Инфекциозно отделение в МБАЛ-Пазарджик д-р Мария Пишмишева – Пелева, треньорът по джудо и доброволец в битката с Ковид Иван Вакарелски, писателите Георги К. Спасов и Тодор Каракашев, както и художникът Константин Анастасов.