290320231.jpg

По покана на РУО Пазарджик областният управител Трендафил Величков присъства на празничния концерт „Добре дошли в България“ – част от събитията за разпространение на резултатите по европейски проект по Програма „Еразъм +“.

Трендафил Величков благодари на децата и учениците, участници в концерта, на учителите за впечатляващата хореография и декори, за вълнуващите изпълнения на всички, на партньорите от проекта за участието в него и постигнатите резултати. Всичко, което видяхме сега на сцената е красота, а красотата и хармонията продължават завинаги, ако запазим детското в себе си, каза Трендафил Величков и допълни, че в предстоящия концерт на ансамбъл „Пазарджик“ , гостите в залата за пореден път ще усетят, че в нашия край тупти сърцето на България.

            На сцената в зала „Маестро Георги Атанасов“ бе представен празничния концерт „Добре дошли в България“. В него се включиха деца и ученици от ДГ „Валентина Терешкова“, НУ „Васил Левски“, СУ „Георги Брегов“ и ОУ „Константин Величков“ с. Паталеница.

            Международният проект е насочен към подобряване на творческите и иновативни преподавателски умения на учителите, чрез модела за наблюдение и обучения за изграждане на умения за прилагане на креативни и иновативни методи на преподаване.

    Целевата група са учители по природни науки, английски език и информационни технологии.

             Партньори на РУО Пазарджик са Директорат по образованието, гр. Изник, РТурция, а останалите партньори са Университет Улудаг, гр. Бурса, РТурция, AGIFODENT, гр. Гранада, Испания, Stichting for Education on Agility Liberating Structures, гр. Амстердам, Нидерландия и Гимназия „Алдо Моро“, Каза Дел Ново, гр. Неапол, Италия.  


Dostypno Za Vas