23042023.jpg
Областният управител Трендафил Величков: " В тази зала няма предприемач, който да не заслужава голямата годишна награда на Сдружението".
На тържествена церемония снощи Сдружението на частните предприемачи и работодатели връчи годишната си наградата Предприемач на годината – 2022. Наградата се връчва за 15-ти път, като предприемач на годината се избира на Общо събрание на Сдружението. Тази година предприемачите в Пазарджик единодушно гласуваха престижното отличие да бъде присъдено на д-р Неделчо Ситнов, управител на дентални клиники „СитиДент“. През изминалата година той откри нова и изключително модерно оборудвана клиника „Сити Дент-Усмивка“, която се намира в центъра на Пазарджик, на ул. „Иван Шишман“. Клиниката предоставя високо качество на услугите в сферата на имплантологията, хирургичната стоматология, ортодонтията, детската стоматология и естетичното възстановяване.
По традиция наградата беше връчена от миналогодишния ѝ носител - изпълнителния директор на Лечебни заведения „Хигия“ д-р Цветелина Спиридонова, д.м. „Д-р Ситнов е прекрасен лекар и успешен предприемач и напълно заслужено получава наградата за новата клиника на „СитиДент“ в Пазарджик. Радвам се, че мога лично да го поздравя, защото това, което е постигнал, е наистина на много високо ниво.“ С тези думи д-р Спиридонова връчи наградата на предприемача на годината и му пожела нови успехи.
В приветственото си слово председателят на Сдружението Иван Неделчев, който преди месец беше преизбран на поста за втори мандат, каза, че приема за своя кауза привличането в Сдружението на млади предприемачи, каквито са отличените с голямата наградата през последните две години.
Специален поздрав към предприемача на годината отправи и областният управител на Пазарджик Трендафил Величков: „Чест е за мен да бъда сред Вас, защото в тази зала няма предприемач, който да не заслужава тази награда. Моето присъствие днес тук е знак на уважение към д-р Ситнов и екипа му. Тази вечер вие, предприемачите, отличихте не просто един добър професионалист, а една нова технология на световно ниво, предоставянето на услуги от ново поколение и един високо квалифициран екип. Поздравления за д-р Ситнов и клиника „СитиДент!“
Васил Пиронков от Сдружение „Съюз на предприемачите“ – Асеновград подари на колегите си от Пазарджик стенен часовник със символа на Асеновград, за да им напомня, че „всичко може да бъде произведено, да бъде изработено, единствено не можем да си изработим време“. „На повечето от нас времето не ни стига, използвайте го разумно и инвестирайте в младите хора, защото те са динамични и инициативни“, каза Васил Пиронков.
Тази година Сдружението на предприемачите не присъди съпътстващи награди. Водещият на тържествената церемония инж. Нишан Бъздигян обяви, че вечерта има две благотворителни каузи и те са в подкрепа на организирания от Спортен клуб „Импулс“ Пазарджик Международен танцов фестивал с участието на двойки от цял свят и за турнир за деца по футбол по инициатива на Ротари и Лайънс клубовете в Пазарджик.  


Dostypno Za Vas