30102023.jpg
Представителна група на клуба на учителите пенсионери в община Пазарджик посрещна днес областният управител Валентина Кайтазова. Срещата се проведе по повод 1 ноември – Ден на народните будители.
„За мен е удоволствие да приветствам всички вас - хората на духа и знанието, посветили живота си на това да просвещават и формират ценностната система на децата ни. Щастлива и горда съм да бъда част от тази учителска общност, с тези думи Валентина Кайтазова се обърна към своите колеги учители и им пожела да бъдат здрави, да не спират да предават своя безценен и положителен опит на по-младите си колеги.
През 2023 г. клубът на учителите пенсионери отбелязва 50 години от създаването си, сподели председателят Цветанка Иванова и каза накратко историята, целите и дейността на клуба, в който членуват пенсионирани педагози от различни населени места на общината. И тази година клубът на учителите пенсионери в областния град ще се включи във факелното шествие по случай Деня на народните будители – 1 ноември.  


Dostypno Za Vas