071120231.jpg
"С думи на благодарност и респект се обръщам към г-н Петър Паунов и всичко, което той направи за жителите, като кмет на община Батак през изминалите 20 години. Надявам се, че новият кмет г-н Георги Харизанов с подкрепата на общинските съветници ще надграждате постигнатото и ще оправдаете доверието на избирателите", каза областният управител Валентина Кайтазова след тържественото полагане на клетва в община Батак.
Символичните огърлица и ключ на общината бяха връчени от досегашния кмет Петър Паунов на новоизбрания Георги Харизанов. Заседанието бе водено от най-възрастния съветник Айдън Байрам. След проведеното тайно гласуване за председател бе избран Димитър Балабанов от ПП ГЕРБ. Той получи подкрепата на 8 от общо 13-те общински съветници в община Батак.
Тържественото заседание се проведе в залата на общински съвет Батак в присъствието на председателят на ОИК Батак, служители на общинска администрация и много граждани. В началото на тържествената клетва бе отслужен водосвет за здраве и благополучие в новия управленски мандат 2023-2027 г.


  


Dostypno Za Vas