08112023_1.jpg
Новите общински съветници и кметове в община Стрелча се врекоха до спазват законите на Република България и да работят за благоденствието на жителите на общината. Те подписаха клетвените си листа пред областния управител и председателя на ОИК Стрелча. Валентина Кайтазова им пожела да бъдат смели и разумни в действията и решенията си. Да преодоляват различията си и да подкрепят реализацията на най-вяжните проекти за общината.
Кметът на Стрелча Георги Павлов получи доверието на съгражданите си за втори управленски мандат. Кметската огърлица и символичния ключ на града му бяха връчени от зам. кмета на Стрелча Васил Кацаров.
Свещеници от местния храм благословиха новия мандат с водосвет за здраве и благополучие в деня на Свети Архангел Михаил. Първото заседание на местния колективен орган на местната власт бе ръководено от Иван Радин от БСП за България. За председател на общински съвет Стрелча беше избран Иван Фингаров от ПП "Обединени земеделци". Той бе избран с гласовете на 6-ма съветници от общо 11.


  


Dostypno Za Vas