НОВИНИ

Общините и институциите докладваха готовността си за зимното поддържане в област Пазарджик през сезон 2019/2020г.

На планово заседание на Областния щаб за защита при бедствия бяха обсъдени предприетите превантивни мерки от институциите, за осигуряване нормалното функциониране на инфраструктурата, снабдяването и услугите през зимния сезон на територията на област Пазарджик.

13 ное 2019     


В присъствието на Областния управител Стефан Мирев, общинските съветници, кметът на община Пазарджик Тодор Попов и кметовете на кметства положиха тържествена клетва.

Председателят на ОИК Пазарджик Георги Добрев връчи удостоверенията на всички новоизбарни местни управници в община Пазарджик.

13 ное 2019     


Първи тържествени заседания на Общинските съвети в Лесичово и Стрелча

Тържествената клетва на Общински съвет Лесичово се проведе залата на НЧ "Отец Паисий".

12 ное 2019     


Първи тържествени заседания на Общинските съвети в Панагюрище и Велинград

С водосвет за здраве и успехи, отслужен от негово благоговейнство отец Атанас Манолов архиерейски наместник на Панагюрска духовна околия, започна тържествената сесия на Общински съвет Панагюрище.

11 ное 2019     Новоизбраните общински съвети на Батак и Сърница положиха клетва

Молебен за здраве и благополучие отслужи Пловдивският митрополит Николай след полагането на клетва от общинските съветници, кмет на община и кметове на кметства в община Батак.

08 ное 2019     


Областният управител Стефан Мирев насрочи първите заседание на новоизбрани общински съвети във всички общини на областта

Със заповед на областния управител Стефан Мирев се свикват първите заседания на новоизбраните общински съвети, мандат 2019-2023 г.

07 ное 2019     


Тържествена сесия на Общински съвет Септември.

" Бъдете инициативни и последователни, стремете се да постигате консенсус, да чувате и разбирате предложенията и проблемите на хората, които са ви дали изключителната привилегия да решавате и работите за общото благо.

06 ное 2019     


Новоизбраните кметове и общински съветници в община Белово положиха клетва.

В присъствието на Областния управител, представител на ОИК Белово и граждани, новоизбраните общински съветници и кметове в мандат 2019-2023 г.

05 ное 2019     


Областният управител Стефан Мирев насрочи първите заседание на новоизбрани общински съвети, мандат 2019-2023 г.

Със заповед на областния управител Стефан Мирев се свикват първите заседания на новоизбраните общински съвети в мандат 2019-2023 г.

05 ное 2019