04052022.jpg

Иновативен форум за споделяне на добри практики за интегрирано междупредметно взаимодействие по български език и литература и по математика се проведе днес в Пазарджик. Домакини на събитието бяха Спортното училище и СУ „Георги Бенковски“ Пазарджик. Областният управител Андрей Гечев и зам.-областният управител Петя Цанкова бяха гости на събитието, в което се включиха учители от цялата област.

Заместник областният управител Петя Цанкова поздрави колегите си учители за активността и амбицията да бъдат все по-креативни и иновативни в преподаването и работата с учениците. Началникът на РУО Пазарджик Дора Дулчева откри форума и благодари на всички училища за участието, реализираните иновативни практики, които бяха показани по време на регионалния форум.

Преподаватели по български език и литература и по математика от различни училища представиха добри практики за интегрирано междупредметно взаимодействие по български език и литература и по математика на тема „През универсалния език на математиката до уникалния свят на родното слово“. Форумът се осъществява в изпълнение на националните и регионалните приоритети в образователна система за 2022 година на РУО-Пазарджик за учебната 2021-2022 г.  


Dostypno Za Vas