10052022.jpg

Отборът на Хебър (Пазарджик) е победител в 16-ия детски футболен турнир за Купата "Coca-Cola", който се проведе на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик. Състезанието се организирана от Асоциацията на българските футболисти със съдействието на БФС и Община Пазарджик. В надпреварата участваха 8 отбора от региона, съставени от момчета, родени след 1 януари 2009 година.

Областният управител Андрей Гечев се включи в награждаването на призьорите и поздрави всички участници в турнира. Той пожела на младите футболни надежди да следват мечтите, да спортуват активно и да постигат победи. Награди връчиха и треньорът на Хебър II Спас Гигов, местната футболна легенда Иван Чорлев, директорът на школата на ФК Хебър Спас Спасов, ВрИД председателят на БФС – Пазарджик Йордан Линков, местни футболни деятели и ветерани.

Във финалния двубой отборът на Хебър победи с 3:0 Марица(Белово). В спора за 3-4-то място Чепинец(Велинград) надигра Левски(Паталеница) с 3:1.

Всички участници в състезанието получиха от спонсора футболни екипи и топки, а най-добрите в личното класиране спортни раници с бранда на "Coca-Cola" и възпоменателни флагчета.  


Dostypno Za Vas