На добър час през новата учебна година!
четвъртък 15 септември 2022 - 14:34:54
15092022.jpg

Да бъде здрава, мирна, присъствена, вдъхновяваща новата учебна година, пожела областният управител Трендафил Величков на учениците и учителите от ОУ „Свети Климент Охридски“ и ОУ „Професор Иван Батаклиев“. Областният управител присъства на тържествата по повод 15 септември в двете основни училища в град Пазарджик.

„Имам честта да познавам голяма част от вашите учители и не необходимо да казвам, че те са най-добрите. Имам удоволствието да познавам и голяма част от вашите родители, скъпи ученици. И не е необходимо да напомняме, че няма смисъл да изпращаш детето си на училище, ако не го научиш на уважение към учителя. Днес най-важното послание е към учениците. Прекарвайте така времето си тук в училище, че да правите горди вашите родители, учители и приятели. Учете, развивайте се в стремеж да постигате резултати, да бъдете успешни и да следвате мечтите си, каза в приветствието си областният управител.

Трендафил Величков благодари на педагогическия екип на ОУ „Проф. Иван Батаклиев“ за страхотната инициатива, с която днес всички бяха посрещнати на входа на училището – Възможност за всеки, който желае да се включи и да помогне на пострадалото училище в Карловско.  


Dostypno Za Vas