31102022.jpg
Областния управител Трендафил Величков бе гост на събитието по покана на организатора. Той поздрави присъстващите с думите:
„Имате уникалния шанс да бъдете представители на една изключителна професия, градивна, но нелека. Горд съм и сега е момента да споделя, че преди няколко дни по покана на кмета на община Пещера Йордан Младенов, присъствах на Архиерейската света Литургия по случай Димитровден, отслужена от Негово Високопреосвещенство Пловдивския митрополит Николай в храм " Свети Димитър" в град Пещера, където Владиката връчи благодарствена грамота и икона с образа на Спасителя на ваш колега – управителя на фирма "Валдани" г-н Валентин Василев.
Вашият труд гради нашите домове, училища, места за отдих, инфраструктурата и този труд е достоен за благодарност и уважение. Средата в която живеем се нуждае от обновление. За всички нас, за нашите съграждани от областта е важно да се развива строителния сектор, за да се чувстваме уютно и комфортно. Макар и дни след Димитровден сърдечно Ви благодаря, че Ви има. Желая на вас и вашите семейства здраве, лични и професионални успехи".
По време на празничната вечеря инж. Иван Делчев обяви носителя на специалната награда за цялостен принос в строителния бранш – инж. Петър Панайотов – управител на Севар ООД, гр. Пазарджик.
По случай празника Областното представителство на Камарата на строителите в България отличи и юбилярите през годината.
Седем са строителите от областта, които навършват кръгла годишнина през 2022г. и всички получват специални плакети и скромен подарък от Областното представителство:
Крум Паунов – управител на Престиж Паунов ЕООД – 40 години;
Румен Дамянов – Ромеда Билд ЕООД – 60 години;
Роман Цветков – Металика ООД – 60 години;
Любомир Келчев – Аквамонт ООД – 60 години;
Николай Киров – Геоинженеринг ООД – 70 години;
Иван Чавдаров – Ивел - А ООД – 70 години;
Стоимен Ганчев – Марица Строй ООД – 80 години.
Екипа на областното представителство и м желае здраве и дълголетие, лични и професионални успехи!
Текст и снимки: ОПКАБ Пазарджик

  


Slice