31052019.jpg

Пред паметника на 27 Чепински полк, областният управител Стефан Мирев връчи грамоти на победителите в състезанията по военно-спортни дисциплини.

Мирев благодари на организаторите и участниците и пожела на учениците нови успехи в обучението и спорта. В надпреварата участваха ученици от 10 клас от 20 средни училища в област Пазарджик. Състезанията се проведоха за осма поредна година в ЦСПП Пазарджик под патронажа на Областния управител, организатори са СОСЗР Пазарджик, Военно окръжие и РУО Пазарджик. На първо място се класира отборът на СУ "Александър Иванов - Чапай" гр. Белово. На второ място е отборът на ПГИТМТ Панагюрище, третата позиция е за учениците от ПГГСД "Стефан Божков" гр. Батак.

В индивидуалното класиране победител е Мирослав Савов от СУ "Александър Иванов - Чапай" гр. Белово. На второ място са класирани двама състезатели с еднакъв брой точки – това са Цветан Шопов от ЕГ „Бертолт Брехт“ Пазарджик и Георги Огорялков от ПГИТМТ Панагюрище. Третото място също е разделено между учениците Георги Юруков от ПГМЕТ Пазарджик и Благовеста Ненкова от ПГСА Пазарджик

В знак на признателност пред паметника на 27 Чепински полк бяха поднесени цвята от присъстващите тържествената церемония.  


Dostypno Za Vas