070220196.jpg

Областният управител на Пазарджик Стефан Мирев назначи експертна комисия, която утре ще извърши проверка на мястото на обявеното частично бедствено положение от кмета на община Белово на 28.01.2019г. - ляв устой на моста на р. Марица, свързващ кв. „Дунева махала“ с центъра на с. Момина клисура.


В състава на комисията са включени представители на: Областна администрация Пазарджик, РД ПБЗН Пазарджик, Басейнова дирекция „Източно беломорски район" Пловдив, Регионален отдел национален строителен контрол – Пазарджик. След извършването на проверката, комисията ще даде становище, дали е необходимо да бъде удължен срокът на действие на обявеното частично бедствено положение.
Днес областният управител Стефан Мирев посети на място квартал „Дуневата махала" в с. Момина Клисура, където мостът на р. Марица е основна пътна връзка на живеещите в квартала с центъра на с. Момина клисура.
Назначената комисия е във връзка с искането на община Белово, областният управител на Пазарджик да съгласува удължаване на частично обявеното бедствено положение.  


Slice